• Gard cu elemente forjate si figurine din fonta pentru delimitare pasaj pietonal

  CARACTERISTICI TEHNICE

  L TOTALA = 2600 mm (PANOU GARD+STALP)

  H PANOU = 1040 mm

  H STALP = 1400 mm

  H FIGURINA = 280 mm

  l FIGURINA = 170 mm

  MASA TOTALA ~ 97,50 Kg

  DESCRIERE PRODUS

  • PANOU GARD este confectionat din elemente verticale executate din  teava patrate zincata si elemente florale forjate executate din platbanda , zincate termic, fixate  atat in partea inferioara cat in partea superioara cu platbanda zincata decorata cu  vopsea de exterior galben auriu cu aspect metalizat.

  In partea superioara fiecare element vertical va fi prevazut cu un varf  tip “Sageata” turnat din fonta Fc 200.

  Panoul de gard este vopsit in camp electrostatic cu vopsea pulbere de exterior “Lovitura de ciocan”, iar varfurile cu vopsea de exterior galben auriu cu aspect metalizat, protejate cu lac alchidic  rezistent la intemperii.

  • FIGURINA , turnata din fonta Fc 200 este amplasata in centrul panoului. Este vopsita in camp electrostatic cu vopsea pulbere de exterior “Lovitura de ciocan” si decorata cu vopsea de exterior galben auriu cu aspect metalizat.
  • STALPUL este confectionat din teava patrata zincata, prevazut la partea superioara cu varf cu muchiile rotunjite tip “Sageata mare” , turnat din fonta Fc 200. La partea inferioara prezinta doua praznuri din otel rotund Ø 8 mm OL 37. Pe lateral, de o parte si de alta sunt sudate bride de prindere ale panourilor confectionate din tabla zincata.

  Stalpul este vopsit in camp electrostatic cu vopsea pulbere de exterior  “Lovitura de ciocan”, iar varful cu vopsea de exterior galben auriu cu aspect metalizat, protejate cu lac alchidic  rezistent la intemperii.