• Panou gard cu figurine din fonta pentru imprejmuire spatii verzi

  CARACTERISTICI TEHNICE

  L TOTALA = 2040 mm (PANOU GARD+STALP)

  H PANOU = 630 mm

  H STALP = 1000 mm

  H FIGURINA = 650÷700 mm

  MASA FIGURINA = 8,5 Kg

  MASA TOTALA ~ 30 Kg

  DESCRIERE PRODUS

  • PANOU GARD este confectionat din elemente verticale executate din  teava patrate zincata si elemente de fixare executate din platbanda zincata. In partea superioara fiecare element vertical va fi prevazut cu un varf  sferic cu diametrul de d = 25 mm, turnat din fonta Fc 200.

  Panoul de gard este vopsit in camp electrostatic cu vopsea pulbere de exterior RAL 9003, iar varfurile cu vopsea de exterior galben auriu cu aspect metalizat, protejate cu lac alchidic  rezistent la intemperii.

  • FIGURINA , turnata din fonta Fc 200 este amplasata in centrul panoului. Este vopsita in camp electrostatic cu vopsea pulbere de exterior “Lovitura de ciocan” si decorata cu vopsea de exterior galben auriu cu aspect metalizat.
  • STALPUL este confectionat din teava patrata zincata, prevazut la partea superioara cu varf ornamental sferic, turnat din fonta Fc 200. La partea inferioara prezinta doua praznuri din otel rotund Ø 8 mm OL 37. Pe lateral, de o parte si de alta sunt sudate bride de prindere ale panourilor confectionate din tabla zincata.

  Stalpul este vopsit in camp electrostatic cu vopsea pulbere de exterior  “Lovitura de ciocan”, iar varful cu vopsea de exterior galben auriu cu aspect metalizat, protejate cu lac alchidic  rezistent la intemperii.